2014      aug 22

Waar komen de bingospelletjes vandaan?

In het jaar 1530 werd het bingo opgericht. Het maakte deel uit van een loterij in Italie. In de daarop volgende eeuwen is het uitgegroeid naar het 75 en 90 ballen bingo spel. En nu spelen we het bingospel online.

De nieuwste ontwikkeling van dit populaire spel is het Bingo online.
Het grootste verschil tussen toen en nu is dat je vanuit je eigen huis of waar dan ook met behulp van een computer en een internetverbinding dag en nacht, wanneer je maar wilt, bingo kunt spelen. Ook zijn de te winnen prijzen vele malen groter dan voorheen in de bingozalen was. Bingo is vernoemd naar een gelukkige winnaar.
Kijk iedere dag naar je horoscoop hoe de dag ervoor staat bij het online bingospellen spelen.

De mythe gaat dat vroeger in de bingokringen het woord bingo is afgeleid van het Italiaanse woord beano wat boon betekent.
Vroeger werden bonen gebruikt om deze op de nummers van de bingokaart te leggen als deze werden afgeroepen.
En als je dan gewonnen had moest je hard beano roepen. Op een dag riep een bingospeler in plaats van beano dus bingo en sinds ongeveer 1930 is aan het woord bingo vastgehouden.

No user responded in " Bingospelletjes, waar vandaan? "

Subscribes to this post comment rss or trackback url
----
omnislots

Omnislots


Jogobingo

Bingo spelletjes

Bingospelletjes biedt een overzicht aan van de beste online bingosites. Deze bingosites bieden hoge bonussen en grote bingoprijzen. Je kan er betalen via iDeal dat maakt bingo spelen veel makkelijker. Ook vind je hier gratis bingospellen. Je kan dan oefenen en zien hoe de spellen werken. Bij de eerste geldstorting wordt een hoge bonus gegeven. Vaak wel het dubbele van het bedrag dat je hebt gestort. Dus heb je ook dubbele kans om een geldprijs bij de bingospelletjes te winnen.

Partners

Hier kan je advertentie komen te staan.

Volg ons

  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Twitter